Kocaeli Haberlerim

  1. Anasayfa
  2. Siyaset

Siyaset

Siyaset

Gelecek Partili Yusuf Ziya Özcan’dan AK Parti ve MHP’ye tehdit: Size yaşama hakkı yok

SoleKinG
0 13

Eski YÖK Lideri, Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Yusuf Ziya Özcan, KHK’lılar üzerinden AK Parti ve MHP’yi tehdit ettiği paylaşımında, “Size bundan sonra yaşama hakkı yok” dedi. Özcan, daha sonra ağır reaksiyon alan paylaşımını sildi.

Siyaset

İmamoğlu ve Yavaş’tan Akşener’e kopyala yapıştır teşekkür bildirisi

SoleKinG
0 12

Ağır suçlamalarla 6’lı masadan ayrılan UYGUN Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Başkanı Mansur Yavaş ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Lideri Kemal …

Siyaset

Saadet Partisi’nden teşkilat üyelerine davet: Cumhurbaşkanı adayımızı açıklıyoruz

SoleKinG
0 15

Saadet Partisi, teşkilat üyelerine gönderdiği taşınabilir bildiride cumhurbaşkanı adayının 6 Mart’ta genel merkezde yapılacak toplantının akabinde açıklanacağını, o yüzden üyelerin saat 17’de merkez önünde bulunmaları istendi.

Siyaset

Karamollaoğlu’dan Akşener’e: Kâfi artık sizden çektiğimiz

SoleKinG
0 14

Gazeteci Latif Şimşek, Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu’nun GÜZEL Parti Genel Lideri Meral Akşener’e yönelik ‘Yeter artık sizden çektiğimiz’ kelamlarını sarfettiğini söyledi.

Siyaset

Akşener’in davetine İmamoğlu ve Yavaş’tan tıpkı anda ortak karşılık geldi

SoleKinG
0 14

DÜZGÜN Parti önderi Meral Akşener’in Kemal Kılıçdaroğlu ismine karşı çıkarak aday olmaları için davet yaptığı Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, toplumsal medyadan tıpkı anda açıklama yaparak Kılıçdaroğlu’nun yanında olduklarını bildirdi.

Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kritik toplantı sonrası birinci paylaşım

SoleKinG
0 14

CHP önderi Kemal Kılıçdaroğlu, 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayının görüşüldüğü toplantıya ait toplumsal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Birlik ve beraberlik; mevtten öteki her şeyi yener” tabirini kullandı.

Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen gazeteciler sevinç içinde

SoleKinG
0 14

Saadet Partisi’nin konut sahipliğinde 12. kere toplanan 6’lı masa önderleri ortak adayın 6 Mart’taki toplantının akabinde açıklanacağını duyurdu. Bu gelişmenin ardınan Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın gazeteciler, CHP Genel Lideri’nin adaylığı mutlaklaşmış üzere paylaşımlarda bulundu.

Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu Açıklama Yaptı; Türkiye kendi imkanlarıyla kalkınacak

SoleKinG
0 11

CHP Genel Önderi Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin evvelden olduğu üzere bütün mazlum milletlerin örnek aldığı bir ülke olacağını; öbür ülkelerden dilenilen parayla değil kendi imkanlarıyla büyüyüp kalkınacağını belirterek, rüşvetin, torpilin ve yolsuzluğun olmadığı bir Türkiye’yi inşa edeceklerini söyledi.

Siyaset

AK Parti Ankara il Başkanlığı 2022 yılında 127 bin yeni üye kazandı

SoleKinG
0 10

AK Parti Ankara Vilayet Başkanlığının saha çalışmaları sonucunda geçen yıl 127 bin 103 yeni üyenin partiye kazandırıldığı bildirildi.