Kocaeli Haberlerim

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Siyaset
  4. »
  5. Akşener’in davetine İmamoğlu ve Yavaş’tan tıpkı anda ortak karşılık geldi

Akşener’in davetine İmamoğlu ve Yavaş’tan tıpkı anda ortak karşılık geldi

SoleKinG SoleKinG -
14 0

İYİ Parti Genel Lideri Meral Akşener, ortak aday tartışmaları sonrasında beklenen açıklamayı yapmış, anketleri işaret ederek halkın istediği adayın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Lideri Ekrem İmamoğlu ya da Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş olduğunu savunmuştu.

Kılıçdaroğlu’na dayanak paylaşımları

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, toplumsal medyadan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Lideri takviye bildirisi verdi. Yavaş,

Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Liderimiz Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Tıpkı çizgideyiz. Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir.

ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ise şunları söyledi:

Millet İttifakı halkımızın içinden geçtiği sıkıntı bir devirde ağır bir sorumluluk alarak devleti aktif ve demokratik, toplumu huzurlu ve varlıklı kılma iradesiyle kurulmuş bir siyasi birliktir. Milletimize çaresiz, umutsuz ve yalnız olmadıklarını göstereceklerine inanıyorum. CHP’nin öz evladı ve Millet İttifakı’nın Belediye Lideri olarak milletimizin istek ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın Kılıçdaroğlu’nun ve Millet İttifakı’nın eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden kuşkum yoktur.

Kaynak: Ensonhaber

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir